• Midas Pro2 C

 • Firelight transport

 • Internet over sateliet

Firelight BVBA is ontstaan en opgericht door de huidige zaakvoerder, Wim Puimège, in 1992. Met meer dan 20 jaar ervaring kan Firelight u dan ook alles, of toch bijna alles, bieden wat u nodig heeft. Firelight maakt zich vooral sterk in het realiseren van totaalprojecten en kan hiervoor beroep doen op zijn eigen gespecialiseerde mensen, die elk hun domein voor hun rekening nemen. Buiten Concept, Regie, Productie, Klank, Licht en Video afdelingen, beschikken wij ook over een gespecialiseerde ICT en elektriciteit afdeling; die, waar nodig, bijspringen in het ontwikkelen en technisch realiseren van een volledig project.

Met de leuze - Klein maar Fijn - en onze SPOC (singel point of contact) methode, realiseerden wij reeds mooie projecten.

  • Concept: Na een eerste kennismaking met de klant, worden de wensen en het doel van uw event bekeken en in kaart gebracht. We bekijken samen met de klant, wat hij zelf zal doen en wat Firelight ter harte zal nemen. Firelight volgt hier ook mee op, wat de klant zelf zal doen en stelt hier de nodige deadlines tegen wat, waar, wanneer en door wie.
  • Productie: De productie afdeling bekijkt samen met de Concept afdeling, welke budgetten er nodig zijn voor het realiseren van uw event en waar we onze externe partners moeten inschakelen, zoals Hostesses voor het onthaal, de traiteur , enz... Hier kan Firelight instaan voor de nodige contacten en besprekingen. Indien u wenst te werken met artiesten, dan zal men hier ook de nodige contacten leggen en voor u de artiesten boeken. Dit heeft het voordeel, dat wij ook direct kunnen onderhandelen ivm de technische eisen van de artiest in kwestie.
   Van zodra Concept en Productie een volledig zicht hebben op alle wensen en de realisatie ervan, kunnen de technische afdelingen starten met het technisch opstellen van alle noden en u een voorstel maken.
  • Klank: De mensen van de klank / geluids afdeling bekijken dan de meest ideale oplossing om uw project te realiseren. Zo bekijken zij o.a. met welke systemen men gaat werken (Electro-voice, L-Acoustics V-DOSC, dV-DOSC en KARA). Worden de boxen op statieven geplaatst (kleine systemen), zullen we vooraan een aantal boxen gaan stapelen (stacken) en dan met kleinere systemen verder werken om een goede spreiding van de klank te krijgen of kunnen we de gehele systemen gaan riggen. Hoeveel en welke micro's zijn er nodig? Welke mengtafel(s) gaan we gebruiken? Kortom een volledige check-up van het te gebruiken materiaal.
  • Licht: Het is uiteraard van groot belang dat uw evenement in het licht staat, zonder hier overdreven veel licht te voorzien. Indien u wenst, dat iets bepaald meer in het licht komt te staan op een bepaald moment, dan is het de lichtploeg die de juiste spot zal kiezen. Onze lichtploeg heeft dan ook ruimschoots ervaring met het werken met statisch of bewegend licht. Ook zij bekijken de mogelijkheden tot het ophangen van alle licht. Zo kan men werken van op statieven, een constructie maken van trussen of we gaan alles riggen (ophangen) als de locaties dat toestaat.
  • Video: Wenst u een presentatie, uw sprekers, dansers of wat dan ook geprojecteerd te zien op schermen ter ondersteuning, het kan. Firelight kan u hierbij een captatie aanbieden met 5 camera''s, gecombineerd met de nodige computers voor uw presentatie. Het is de videoploeg die samen met u zal bespreken welk soort van weergave men zal gebruiken, gaande van projectie, plasma of ledschermen, tot een volledige led Wall.
  • Rigging: De riggingploeg draagt veiligheid hoog in het vaandel. Zij zullen dan ook eerst ter plaatse gaan kijken in hoever het mogelijk en technisch verantwoord is om alle materialen te riggen. Zij werken nauw samen met de klank- en lichtploeg om alles veilig en esthetisch op te hangen, evenals het wegwerken van alle kabels.
  • Elektriciteit en ICT: Onze elektriciteit en ICT afdeling ondersteunen daar waar nodig het volledige project. Zo staat de elektriciteitsafdeling in, waar nodig, voor het plaatsen van onze eigen, gekeurde, verdeelkasten. Het plaatsen van de nodige generators en het leggen van de nodige vermogenkabels. De ICT afdeling kan u dan weer ondersteuning bieden voor het maken van powerpoints, samen met de grafische afdeling.
  • Grafische vormgeving: Deze afdeling staat momenteel nog in zijn startblokken, maar toch kunnen wij u reeds meer dan de nodige ondersteuning bieden.