• Midas Pro2 C

  • Firelight transport

  • Internet over sateliet

Over ons

Historiek:

Firelight BVBA werd opgericht in 1992 door Wim Puimège. Hij was toen nog de enige aandeelhouder van het bedrijf en ook de enige werkkracht van het bedrijf. Het primaire doel van Firelight BVBA was toen het muzikaal verzorgen van allerlei activiteiten.

Nadien is er dan een grotere interesse gekomen voor de sector ICT. Firelight BVBA heeft ICT dan ook opgenomen in zijn dienstenaanbod en is begonnen met het zelfstandig plaatsen van Novell-netwerken. 

Ondertussen investeerde Firelight BVBA ook verder in de afdeling Licht en Geluid, en deze werd later verder uitgebreid met een videoafdeling.

Wie zijn ze, wat doen ze:

Ann Tollenaere:

-          Echtgenote van Wim Puimège staat in voor de dagelijkse boekhouding en staat even gedreven achter de camera bij het filmen van grotere manifestaties.

Koen Deschepper:

-          Koen is er reeds van bij de start bij en staat in voor het technisch gedeelte, zo is hij begonnen met het bedienen van de lichttafel en maakt hij nu het mooie weer in de captatiewagen.

Bart Puimège :

-          Als neef van Wim is hij nu reeds meer dan 5 jaar de vaste waarde in de videoafdeling. Hij is dan ook verantwoordelijke voor alles wat hiermee heeft te maken. Hij staat in voor de algemene coördinatie van het videogebeuren en regelt alle camera’s , TV’s en projectoren feilloos af in samenspraak met de klank- en lichtmensen.

-          Hij staat eveneens in voor het monteren van de diverse videomontages en het converteren naar het voor de klant meest gunstige formaat.

-          In de afdeling webdesign is hij dan ook de graficus achter de website.

 Ludo Vandendriessche:

-          Ludo staat als ervaren geluidstechnicus meestal in voor de bediening van de monitormix.

-          Hij heeft ook de verantwoordelijkheid bij het maken van geluidsopnames en staat dan ook in voor een perfecte mastering van de opname.